Restaurant

Ons sfeervolle restaurant beschikt over een ruim terras met overdekte veranda, hier geniet je van de groene omgeving en het prachtige uitzicht op de Amstel. Op onze kaart staan heerlijke, herkenbare gerechten en niet heel onbelangrijk, de gerechten zijn toegankelijk geprijsd.

Bekijk hieronder de menu’s:

Dagelijks open vanaf 10:00 uur voor fijne koffies, lunch en diner, daarnaast ben je ook altijd welkom voor een drankje.

.

 

Voel je welkom in ons sfeervolle restaurant en laat je verrassen door de fantastische plek midden in het Martin Luther Kingpark. Geniet jij binnenkort van een salade met huisgerookte zalm en gele biet? Of ga je voor één van de heerlijke visgerechten als schelvisfilet of de fameuze hamburger die zeker het omfietsen waard is.

Of je nu met de auto of per boot komt: je kan bij ons gratis parkeren en aanmeren.

Pin only is onze betaalstandaard. Dit is voordeliger, schoner en vooral veiliger. We hebben hier lang over nagedacht en we denken dat dit de juiste keuze is.

Lees hier de review van Culi Amsterdam.

 

 

Serre

Net als het restaurant is onze serre huiselijk en sfeervol ingericht en zeer geschikt voor groepslunches en –diners. De serre is niet geheel afgesloten waardoor je nog geniet van de gezelligheid van het restaurant. Organiseer hier een lunch, gezellige borrel of een uitgebreid diner. Het maximale aantal personen is afhankelijk van de gewenste opstelling. Seated dinner tot 36 personen, borrel of walking dinner tot 50 personen.