Welkom terug!

Amstel Boathouse is helemaal New & Corona improved. Sterker dan ooit keren we terug om jullie weer te mogen verwelkomen in onze mooie zaak. Vanaf 1 juni openen de deuren van Amstel Boathouse: hét terras van de Rivierenbuurt.

We hebben onze bedrijfsvoering aangepast om jullie bezoek zo veilig en prettig mogelijk te maken. Allereerst werken wij voor de tafels binnen, op de veranda en het voorterras alleen nog op reservering. Via ons reserveringssysteem worden een aantal vragen gesteld. Deze vragen zijn noodzakelijk om een verantwoorde service te kunnen bieden. Wij bellen voor je komst om eventuele veranderingen door te spreken.

Via het reserveringssysteem kunt u een keuze maken voor een bepaald tijdsslot. Voor de lunch hanteren wij een uur en 15 minuten en voor het diner 1,5 uur. Beide houden we nog rekening met iets uitloop en het schoonmaken van uw tafel.

Om de uitvoering van onze service zo veilig mogelijk te maken werken wij vanuit het minimumcontact principe. Daarom hebben wij ervoor gekozen om per tafel met een QR code te werken. Hierin kun je met je eigen telefoon zelf je bestelling plaatsen en direct afrekenen.

We zien jullie graag weer verschijnen in het nieuwe Amstel Boathouse.

Amstel Boathouse – Jouw plek aan de Amstel

Contact

Openingstijden

Amstel Boathouse is dagelijks geopend vanaf 10:00 uur voor heerlijke koffies, lunch, borrel en diner. Maandag – Zondag 10:00 – 23:00 uur. De keuken is open tot 22:00 uur.

Openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station:

  • U kunt met de metrolijn 52 richting Station Zuid naar station Europaplein. Hier kunt u stadsbus 62 nemen naar bushalte President Kennedylaan. Vanaf centraal is er ook de mogelijkheid om metrolijn 51 richting Isolatorweg naar station Overamstel te nemen. Vanaf hier is de geschatte afstand ongeveer 15 minuten.

Vanaf Amstel Station

  • Hier neemt u stadsbus 62 naar bushalte President Kennedylaan. Vanaf dit punt is de geschatte tijd 6 minuten lopen naar Amstel Boathouse.
  • Ook kunt u te voet vanaf het Amstel Station naar Amstel Boathouse wandelen. De geschatte tijd hiervoor is 15 minuten.

Vanaf RAI:

  • Vanaf de RAI kunt u het beste stadsbus 62 nemen richting Amstelstation. U stapt uit bij bushalte President Kennedylaan en vanaf hier is het nog 6 minuten lopen naar onze locatie. Deze bus gaat om de 15 minuten.
  • Ook kunt u te voet vanaf station RAI naar Amstel Boathouse wandelen. De geschatte tijd hiervoor is 15 minuten.

Parkeren bij Amstel Boathouse

Amstel Boathouse ligt naast de A10. Het adres wat u in de navigatie kunt gebruiken is; Amsteldijk 223, 1079 LK Amsterdam. Amstel Boathouse beschikt over een parkeerterrein waar gasten gratis kunnen parkeren, zo lang er plaats is uiteraard. Anders kunt u uw auto ook in de straat parkeren, het is slechts een klein stukje lopen. Ook uniek, we hebben een eigen aanlegsteiger waar u met uw boot aan kunt meren tijdens uw diner of drankje op ons zonnig terras aan het water.

 

 

+31 20 22 11 505

info@amstelboathouse.nl

   Amsteldijk 223, 1079 LK Amsterdam

 

LinkedIn
Share