Zaal huren in Amsterdam Zuid?

Bij Amstel Boathouse kunt u verschillende zalen huren. Een prachtige plek aan de Amstel met aangrenzend het Martin Luther Kingpark in Amsterdam Zuid. Amstel Boathouse is een ideale plek voor vergaderingen, bedrijfsfeesten, borrels of groepsdiners.

Hieronder vindt u de diverse zalen die u bij Amstel Boathouse kunt huren. Ook kunt u meteen online een offerte maken voor u favoriete zaal. Wilt u meer informatie over ons restaurant klik dan hier.

Waterland

Het Waterland is een heerlijk lichte ruimte vanwege het glazen dak. Het hele jaar door is het goed vertoeven in het Waterland, vanwege de fijne open uitstraling door het contact met buiten. Zo is de ruimte ideaal voor mooie diners, ceremonies, plenaire sessies en diverse feesten. Tevens is het Waterland voorzien van een eigen entree, garderobe en terras direct aan de parkeerplaats. De ruimte kan gecombineerd worden met de ruimte de Hollandse Tuin.

Capaciteit

40-100 pers.

Grootte

105 m2

Hollandse Tuin

De Hollandse Tuin is geschikt voor creatieve meetings, maar ook voor een gezellige borrel of privéfeest. Met een eigen entree, terras, garderobe en bar is de Hollandse Tuin compleet. De ruimte is te combineren met het Waterland. Eventueel kan het Wapen van Amsterdam hier ook bij betrokken worden, waardoor de capaciteit nog groter wordt.

Capaciteit

40 - 100 pers.

Grootte

105 m2

Wapen van Amsterdam

Het Wapen van Amsterdam is een karakteristieke ruimte waarin diverse details naar voren komen. De ruimte heeft een eigen ingang met openslaande deuren naar een klein privé terras. Het Wapen van Amsterdam kan gecombineerd worden met de ruimte Waterland.

Capaciteit

10 - 60 pers.

Grootte

80 m2

Batavia

De Batavia kijkt uit over het groen van het Martin Luther Kingpark en beschikt over veel daglicht vanwege het hoge glazen plafond. Ondanks de vele hoeveelheid ramen is de ruimte knus en gezellig voor kleinere groepen. Zo kan er in deze ruimte een borrel, ceremonie voor ongeveer 50 personen, een diner met 3 ronde tafels of een vergadering in boardroom opstelling plaatsvinden.

Capaciteit

8 - 50 pers.

Grootte

55 m2

Oranjezaal

De Oranjezaal is een klassieke ruime zaal met eigen bar. Deze ruimte is zeer geschikt voor grote diners, bruiloften, maar ook congressen en zakelijke bijeenkomsten. Middels een open te schuiven wand kan deze gecombineerd worden met de Hollandia. Deze combinatie is dan uitermate geschikt voor grote partijen. Aan de Oranjezaal grenst het volledig nieuwe dakterras met een capaciteit van 60 personen, waar vanaf een prachtig uitzicht op het park en de Amstel te zien is.

Capaciteit

45 - 200 pers.

Grootte

150 m2

Hollandia

De Hollandia is een ruime zaal gelegen op de eerste verdieping met eigen balkon wat uitkijkt over de Amstel. Naast de Hollandia ligt de kleine ruimte de Pimpel waar een kleine groep kan vergaderen of bijvoorbeeld sprekers zich kunnen voorbereiden. De Hollandia kan ook gecombineerd worden met de ruimte Oranjezaal.

Capaciteit

15 – 80 pers.

Grootte

125 m2

Pimpel

De Pimpel is de boardroom van Amstel Boathouse en zeer geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies en besprekingen met kleinere gezelschappen. Modern ingericht met heerlijke fauteuils en middels een deur te combineren met de Hollandia 

Capaciteit

1 - 12 personen

Grootte

25 m2

Andere wensen? Laat het ons weten!

We maken graag een offerte op maat voor je, zodat alle mogelijke wensen waargemaakt kunnen worden! Liever een online offerte aanvragen? Scroll dan even door!

ONLINE JOUW OFFERTE AANVRAGEN

Je kunt nu online jouw eigen offerte én dag-indeling maken bij Amstel Boathouse! Dit kan voor verschillende evenementen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, vergaderingen en elke andere bijeenkomst.

Kies jouw datum en alle hapjes, drankjes, diner en zelfs decoratie die wij te bieden hebben. Daarna kun je een afspraak maken en samen met ons jouw bruiloft, presentatie of vergadering in detail bespreken met behulp van het draaiboek. Zo komt jouw event pas echt tot leven!

Indien je liever een offerte per mail wilt ontvangen, stuur dan een mailtje naar: info@amstelboathouse.nl.

wilt u een vergaderarrangement boeken? Klik dan hier

INLOGGEN

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten
REGISTREREN


LinkedIn
Share