Restaurant

Ons sfeervolle restaurant beschikt over een ruim terras met overdekte veranda, hier geniet je van de groene omgeving en het prachtige uitzicht op de Amstel. Op onze kaart staan heerlijke, herkenbare gerechten en niet heel onbelangrijk, de gerechten zijn toegankelijk geprijsd.

Bekijk hieronder de menu’s:

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we weer een mooi menu samengesteld. Dat het in de smaak valt is duidelijk, want 14 februari zijn alle tafels inmiddels gereserveerd. Maar waarom zouden jullie de liefde niet vieren op 15 februari, mét hetzelfde mooie menu. Zien we jullie zaterdag bij Amstel Boathouse?

Openingstijden

Dagelijks open vanaf 10:00 uur voor fijne koffies, lunch en diner, daarnaast ben je ook altijd welkom voor een drankje.

In februari is het restaurant op maandagen en dinsdagen voor het diner gesloten vanaf 17.00 uur.

LET OP: wij zijn gesloten van zondagavond 16 februari tot en met woensdag 19 februari in verband met verbouwingswerkzaamheden.

Of je nu met de auto of per boot komt: je kan bij ons gratis parkeren en aanmeren.

Lees hier de review van Culi Amsterdam.

 

Reserveer jouw lunch of diner direct online!


 

Wil je een tafel bij ons reserveren voor een borrel?

.

Serre

Net als het restaurant is onze serre huiselijk en sfeervol ingericht en zeer geschikt voor groepslunches en –diners. De serre is niet geheel afgesloten waardoor je nog geniet van de gezelligheid van het restaurant.

Organiseer hier een lunch, gezellige borrel of een uitgebreid diner. Het maximale aantal personen is afhankelijk van de gewenste opstelling. Seated dinner tot 36 personen, borrel of walking dinner tot 50 personen.

Amstel Boathouse Restaurant Amsterdam Serre (2)

Bekijk ook onze mogelijkheden voor:

Amstel Boathouse Restaurant Amsterdam Diner Amstel Boathouse Restaurant Amsterdam Borrel Amstel Boathouse Amsterdam Eventlocatie Evenementenlocatie Events Amstel Boathouse Amsterdam Vergaderlocatie Vergaderingen Amstel Boathouse Amsterdam Trouwlocatie Bruiloften

 

 

 

LinkedIn
Share