Restaurant

Ons sfeervolle restaurant beschikt over een ruim terras met een overdekte veranda. Hier geniet je van de groene omgeving en het prachtige uitzicht op de Amstel. Op onze kaart staan heerlijke, herkenbare gerechten en niet heel onbelangrijk; de gerechten zijn toegankelijk geprijsd.

Bekijk hieronder de menu’s:


Openingstijden

Dagelijks open vanaf 11:00 uur voor fijne koffies, lunch en diner. Daarnaast ben je ook altijd welkom voor een drankje.

Parkeren

Of je nu met de auto of per boot komt: je kunt bij ons gratis parkeren en aanmeren, zo lang er plaats is uiteraard. In verband met de nieuwe maatregelen hebben we een gedeelte van onze parkeerplaats omgetoverd tot een terras.

Lees hier de review van Culi Amsterdam.

Reserveer jouw lunch of diner direct online!


Wil je een tafel bij ons reserveren voor een borrel?

.

Serre

Net als het restaurant is onze serre huiselijk en sfeervol ingericht en zeer geschikt voor groepslunches en –diners. De serre is niet geheel afgesloten waardoor je nog geniet van de gezelligheid van het restaurant.

Organiseer hier een lunch, gezellige borrel of een uitgebreid diner. Het maximale aantal personen is afhankelijk van de gewenste opstelling. Seated dinner tot 36 personen, borrel of walking dinner tot 50 personen.

Amstel Boathouse Restaurant Amsterdam Serre (2)

Bekijk ook onze mogelijkheden voor:

Amstel Boathouse Restaurant Amsterdam Diner Amstel Boathouse Restaurant Amsterdam Borrel Amstel Boathouse Amsterdam Eventlocatie Evenementenlocatie Events Amstel Boathouse Amsterdam Vergaderlocatie Vergaderingen Amstel Boathouse Amsterdam Trouwlocatie Bruiloften

LinkedIn
Share