Zoek je een restaurant dichtbij
RAI Amsterdam?

RAI Amsterdam Convention Centre

Maak je bezoek aan de RAI Amsterdam compleet met een diner in ons
gezellige en sfeervolle restaurant. 

Amstel Boathouse is een restaurant en evenementenlocatie gelegen op een prachtige plek aan de Amstel en op steenworp afstand van RAI Amsterdam. Een locatie met eigen (gratis) parkeergelegenheid. Dus laat de drukte van de beurs voor wat het is en geniet tijdens een lichte lunch, gezellige borrel of diner.  

Direct naast het restaurant ligt de serre. De serre is een fijne, lichte ruimte en zeer geschikt voor kleine gezelschappen. Je kan  bijvoorbeeld denken aan een sit down dinner tot 36 personen of een walking dinner tot 50 personen.

Acht zalen
Bij Amstel Boathouse bieden we ook de mogelijkheid om met grote gezelschappen te lunchen of dineren. Reserveer een van de acht zalen exclusief voor jouw event. Ons ervaren keukenteam onder leiding van chef kok Arne Meijer staat voor je klaar. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een walking dinner of organiseer een barbecue event. Stel zelf je menu samen en wij barbecueën zomer én winter. Misschien eerst een borrel aan de bar of op het terras? We denken graag met jullie mee, niets is ons te gek. Bekijk hier de verschillende zalen. 

Locatie dichtbij RAI 
Vanaf Rai Amsterdam loop je binnen 10 minuten naar ons restaurant of neem een taxi en je staat binnen 3 minuten op de stoep.

Door hieronder te klikken kan je de brochure bekijken en tevens gemakkelijk een online reservering maken.

 

LinkedIn
Share
Instagram