Persbericht: Amstel Boathouse en VIBE Events sluiten handen ineen

Na enkele uren actief vergaderen is het een goed idee om een break in te lassen, de neuzen dezelfde kant op en na een activiteit kan iedereen weer met vernieuwde energie aan het werk. Vanaf april ‘19 is dit mogelijk door een nieuwe samenwerking tussen evenementenlocatie Amstel Boathouse en Vibe Events, hierdoor behoren (teambuilding)activiteiten in het direct naastgelegen Martin Luther Kingpark én op de Amstel tot de nieuwe mogelijkheden.

Expeditie Robinson
Wie is de Mol, Expeditie Robinson, XXL uitdaging, SUPPEN, Pub Quiz of yoga sessie zijn slechts een kleine greep uit activiteiten die te boeken zijn. Tijdens Expeditie Robinson zijn de activiteiten gericht op kracht, inzicht, tactiek en uithoudingsvermogen. Welk team is het sterkste en gaat de proef uiteindelijk winnen?

Elke aanvraag wordt op maat gemaakt en aangepast naar de wensen van de klant en door het aanbieden van een totaalofferte wordt het de klant heel makkelijk gemaakt.

Unieke locatie
Amstel Boathouse is gelegen op een unieke plek in Amsterdam. Midden in het Martin Luther Kingpark en de mogelijkheden buiten én binnen zijn ongekend. Het park en de Amstel bieden het ideale decor voor activiteiten in de buitenlucht.

Milou Mijnster, eventmanager Amstel Boathouse; “De vraag naar activiteiten tijdens een event groeit dus of je nu kiest om de vergaderdag te onderbreken met een actieve break, of juist een gehele dag wil vullen met (sportieve) activiteiten en af te sluiten met een gezellig diner of barbecue. Door de samenwerking met Vibe Events zijn de mogelijkheden eindeloos”.

Bart Verhaak, Vibe Events: “Wij organiseren veel activiteiten op het Noordzeestrand, maar door deze samenwerking kunnen wij onze activiteiten uitbreiden naar de stad. Amstel Boathouse is een prachtige locatie met veel mogelijkheden. Gelegen net buiten de drukte van de stad, midden in het groen en direct aan het water. We kunnen onze gasten een unieke ervaring bieden en tevens Amstel Boathouse als buitenlocatie op de kaart zetten”.

Kennismakingsactie, geniet van een leuke korting op je event in de maanden juli en augustus
Om deze nieuwe samenwerking te vieren bieden beide partijen een korting van 10% op de eindfactuur aan. Deze actie is geldig in de maanden juli en augustus 2019 en van toepassingen op reserveringen vanaf 10 personen.

 

Over Amstel Boathouse
Met acht multifunctionele zalen is Amstel Boathouse de perfecte locatie voor congressen en events van 2 tot 1000 personen. De locatie onderscheidt zich als eventlocatie door de flexibele zalen, de goede bereikbaarheid, gratis parkeren en prachtige ligging. Bekijk de brochure van Amstel Boathouse.

Over Vibe Events
Vibe Events is een creatief en innovatief evenementenbureau met een groot aanbod aan activiteiten en workshops. Zij werken samen met diverse mooie locaties. Zo wordt voor zowel je bedrijfs- als je privé uitje precies de juiste ‘Vibe’ gecreëerd.

Bekijk de website van Vibe Events

Volg ons op Instagram 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact op met Milou of Loïs via info@amstelboathouse.nl

LinkedIn
Share
Instagram