Suppen in Amsterdam

Op 13 juli opende presentator Sol Wortelboer de deuren van zijn tweede SUP SUP CLUB. Locatie? Amstel Boathouse uiteraard, met haar prachtige ligging direct aan de Amstel, Amsterdam.

Midden in het Martin Luther King Park, net buiten de hectiek van de stad, kun je nu Sup-lessen volgen, maar ook frisbee clinics, yogalessen en bijzondere paddle tours over de Amstel maken. Jong en oud, ervaren of onervaren: iedereen is welkom. Ga je liever zelf op pad, dan kun je ook materiaal huren.

“De samenwerking met Amstel Boathouse, gelegen aan het water in het centrum van Amsterdam, biedt heel veel nieuwe mogelijkheden. Het wordt een zomers paradijsje met een relaxte surf-vibe. Je waant je even op vakantie’’, zegt Sol. We kunnen het niet anders dan met hem eens zijn.

Suppen is de perfecte full-body activiteit anno 2019. Je moet jezelf in balans houden, waardoor je quads, hamstrings en bilspieren voortdurend aangespannen blijven. Wist je dat een uur intensief suppen gelijk staat aan ongeveer 19 kilometer hardlopen? Bovendien werkt suppen zeer ontspannend, bijna meditatief. Hierdoor is het de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning.

Voor het suppen kun je bij ons genieten van een lichte salade of dagvers sapje voor wat extra energie. Na gedane inspanning is het heerlijk bijkomen bij ons op het terras of in het restaurant. Onder het genot van een verkoelend frisje, een mooi glas wijn of lokaal gebrouwen biertje met een diner.

Stand up paddle is leuk voor iedereen: privé én zakelijk. Daarom bieden we in samenwerking met de SUP SUP CLUB en onze vaste partner VIBE EVENTS ook sup-arrangementen op maat voor onze zakelijke klanten, die een vergadering of meeting bij ons organiseren. Een gezonder lichaam en gezondere geest zorgen immers voor betere prestaties, productiviteit en minder verzuim op de werkvloer.

Of het nu om gaat om de deelnemers ontspannen aan hun dag te laten beginnen of om de dag ‘anders-dan-anders’ af te sluiten. Suppen stimuleert het teamgevoel, vermindert stress en bevordert vitaliteit. Doorsnee activiteit? Nee, zeker niet. Zullen het zich blijvend herinneren? Ja, absoluut.

Meer lezen? Bekijk dan het artikel dat Het Parool schreef.

 

 

Bekijk de website van SUP SUP CLUB

Reserveren?

Neem contact op met de SUP SUP CLUB via: info@supsupclub.com

LinkedIn
Share
Instagram