Organiseer jij binnenkort een event?

Laat je inspireren door onze nieuwe brochure.

Amstel Boathouse is een sfeervolle en zomerse evenementenlocatie in Amsterdam gevestigd op een prachtige locatie net buiten de hectiek van de stad, middenin het Martin Luther Kingpark. Laat je verassen door de bijzondere zalen met compleet glazen dak.

In onze nieuwe brochure vind je informatie over de acht verschillende zalen, de faciliteiten en de catering mogelijkheden die wij aanbieden. Laat je inspireren en hopelijk organiseer jij jouw eerstvolgende event bij ons.

Met een rijke geschiedenis van meer dan 130 jaar, voorheen Miranda Paviljoen, is deze evenementenlocatie na een grondige verbouwing getransformeerd in een sfeervol restaurant en een evenementenlocatie met maar liefst acht verschillende zalen.

Amstel Boathouse is gevestigd op steenworp afstand van de RAI. Loop binnen 15 minuten naar ons restaurant of neem een taxi en je staat binnen drie minuten op de stoep.

 

 

Nieuwsgiering geworden

Milou, Loïs en Eveline denken graag met jullie mee. Vraag vrijblijvend een offerte op en maak kennis met Amstel Boathouse.

LinkedIn
Share