Onvoorstelbaar, de herfst is alweer begonnen en het wordt dus alweer tijd om aan de Kerstborrels en Nieuwjaarsborrels te denken. Hoe gaan jullie dit vieren? Met collega’s, klanten? Op kantoor, of liever op een andere locatie?

Wanneer je erover na gaat denken, dan besef je dat er best veel tijd en energie in de organisatie van jullie Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel gaat zitten. En dat naast het reguliere werk, wat natuurlijk gewoon doorgaat. Dan hebben we het nog niet eens over de aankleding, de boodschappen… én de afwas.

Geen stress, Amstel Boathouse heeft drie mooie oplossingen voor jullie op een rij gezet:

Dine&Shine pakket | Dine&Drink pakket | Shine pakket

Van drankjes tot snacks, van 3-gangendiner tot DJ en een fotohokje: Amstel Boathouse biedt een pakket dat past bij de wensen van jullie bedrijf en het aantal genodigden.

Wij nemen al het regelen van jullie over. Dan kunnen jullie tijdens het event met de gasten bezig zijn en zelf óók zorgeloos genieten. Onze medewerkers zorgen voor alle voorbereidingen en verzekeren zich ervan dat het jullie aan niets ontbreekt.

Bij Amstel Boathouse – gelegen in het Martin Luther Kingpark – zijn jullie weg van alle kantoorhectiek en kunnen jullie samen met collega’s en klanten op relaxte wijze terug- én vooruitkijken.

Zijn jullie geïnteresseerd in onze Winterpakketten en zijn jullie klaar om de winter te gaan vieren, neem dan contact met ons op!

Eveline, Loïs en Milou staan je graag te woord via 020 -22 11 505. Of stuur een e-mail naar: info@amstelboathouse.nl

 

 

LinkedIn
Share