Vier kerst in Amsterdam, in eigen stad, bij Amstel Boathouse

Bij ons kan je tweede kerstdag genieten van een heerlijke brunch of diner. Het keukenteam kookt een 3 of 4 gangenmenu en je kan ook kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. Laat je verrassen en ga voor het ultieme kerstgevoel bij Amstel Boathouse. Schuif gezellig met vrienden en/of familie bij ons aan en wij zorgen voor de kerstbomen, lichtjes, feestelijk gedekte tafels en de afwas.

Denk aan een heerlijke wildpaté of gebakken Portobello, Beef Wellington en voor de vegetarische gasten serveren we een unieke Biet Wellington.

Reserveringen voor de brunch en diner kunnen online gemaakt worden.
Kerst in Amsterdam

KERSTBRUNCH 26 DECEMBER 11:00 – 16:00 uur

3-gangen € 36,50 / 4-gangen € 42,50
Bijpassend wijnarrangement € 19,50 / € 24,50

 

KERSTDINER 26 DECEMBER

3-gangen € 44,50 / 4-gangen € 49,50
Bijpassend wijnarrangement € 19,50 / € 24,50

Je kan ook kiezen om een kaasplankje als extra gang toe te voegen aan je menu a € 7,50.

Voor de kinderen is er een special menu beschikbaar.

Feestelijk lunchen of dineren in december

Sluit het jaar goed af met je vrienden, familie en/of collega’s en reserveer een tafel bij ons. In de periode van 7 t/m 24 december kan je bij ons het feestelijke kerstmenu reserveren voor lunch of diner. Dit kan vanaf 9 personen. Wij vragen je om een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen via 020- 22 11 505 om een reservering te maken.

KERSTBORREL

Borrelen kan altijd bij ons aan de grote bar. Wij bieden een ruime keuze aan wijnen per glas en (speciaal)bieren. Maak een keuze uit diverse hapjes om te serveren aan je gasten. Denk aan zalm in krokante nori, verschillende canapés of beroemde garanalenkroketjes van bakker Holtkamp.

De bar is groot, maar reserveren is zeker handig in deze drukke periode.

Aangepaste openingstijden:

Klik hier om de aangepaste openingstijden te bekijken.