Amstel Boathouse, de bekende restaurant- en eventlocatie aan de Amsterdamse Amstel, organiseert op zaterdag 11 januari de derde van een viertal winterse optredens. Deze zaterdag staan van 15.00 uur tot 18.00 uur ‘The New Coalition of Funk’ op het podium.

De basis van de band bestaat uit Rayn Bechoe (keys en leadvocals) en Jay-Tee Teterissa (bass en vocals) met dit keer gast Efraim de Nijs on drums/vocals.

Proost op het nieuwe jaar onder het genot van een glas champagne of een feestelijke cocktail. Uiteraard kunt u na afloop van het optreden weer heerlijk blijven dineren. Wees verzekerd van een plekje en reserveer alvast uw tafeltje.

Over de artiesten:

Rayn Bechoe leeft muziek, hij heeft recentelijk zijn 2e funk/soul album uitgebracht “Back II Business” en hij reist regelmatig naar Tokyo Japan waar hij een contract heeft bij het Japanse label Sweet Soul Records. Rayn vindt het te gek om samen te werken met iedereen die zijn passie voor muziek deelt. Op zaterdag 11 januari speelt hij samen met Jay-Tee Teterissa en Efraim de Nijs, die beiden eveneens hun sporen in de muziek hebben verdiend. Zijn album is verkrijgbaar tijdens het optredens.

Meesterbassist Jay-Tee Teterissa is inmiddels één van de bekendste Nederlandse bassisten in het buitenland. Zijn carrière begon in de jaren 80 met het spelen in de bands Alex & the City Crew en Candy Dulfer’s Funky Stuff. Ook speelde hij met Jan Akkerman, The Alessi Brothers, Trijntje Oosterhuis en Latoya Jackson, om maar enkele namen te noemen. Sinds 2013 is hij de European Musical Director (MD) van Mr. Tom ‘Funkin’ for Jamaica’ Browne tijdens zijn European tours en kun je Jay-Tee in heel Europa zien optreden in verschillende samenstellingen. Jay-Tee Teterissa heeft 2 solo cd’s uitgebracht.

De gast Efraïm de Nijs speelt vast bij Bo Saris, Rilan & the Bombardiers, Nona en Lisa Loïs. In 2015 schreef hij samen met Bo Saris zijn eerste nummer “One Mo Gain” en hiervoor werd hij bij verschillende radio en tv-programma’s uitgenodigd waaronder 3FM, Koffietijd en De Wereld Draait Door. Efraïm is meteen veel gaan spelen als sessiemuzikant bij verschillende artiesten waaronder Glennis Grace, Jennie Lena, Lil Kleine en Ali B nadat hij in 2013 afstudeerde aan het conservatorium van Rotterdam.

Amstel Boathouse is gelegen aan de Amsteldijk 223, 1079 LK Amsterdam. Reserveren kan via  https://amstelboathouse.nl/contact/ of bel 020 22 11 505. Entree voor de muzikale middagen is gratis en er is parkeergelegenheid (gratis en op basis van beschikbaarheid).

LinkedIn
Share
Instagram