Amstel Boathouse, de bekende restaurant- en eventlocatie aan de Amsterdamse Amstel, organiseert op zaterdag 14 december de tweede van een viertal winterse concerten. Deze zaterdag staat zangeres Yvonne Weijers op het podium om bezoekers alvast in een warme kerststemming te brengen.

Omdat Amsterdam tijdens de wintermaanden wel wat extra sfeer kan gebruiken, besloten Amstel Boathouse-eigenaren Pim Pronk en Jeanine Geurts te gaan voor muziek. “We willen dat iedereen zich thuis voelt bij ons”, leggen ze uit. “Latin en jazz zijn muzieksoorten die heel goed passen bij de huiselijke sfeer van Amstel Boathouse én de gezellige wintermaanden. Met de middagen willen we tevens aan een groot publiek laten zien dat de omgeving van Amstel Boathouse ook in de wintermaanden veel te bieden heeft. Het is hier prachtig in deze periode van het jaar!”

Glühwein en kerstsfeer

De muzikale middagen die nog op het programma staan, vinden plaats op zaterdag 14 december, 11 januari en zaterdag 1 februari van 15.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens de middag in december wordt er glühwein geserveerd en is Amstel Boathouse in kerstsfeer ingericht. De laatste van de reeks optredens wordt afgesloten door Menno van Loon (FMA Jazzband).  De locatie leent zich na afloop van de performance uitstekend om lekker te dineren.

Amstel Boathouse is gelegen aan de Amsteldijk 223, 1079 LK Amsterdam. Entree voor de muzikale middagen is gratis en er is gratis parkeergelegenheid (op basis van beschikbaarheid).

 

 

LinkedIn
Share