Meetings & Events in Amstel Boathouse, Amsterdam

Zakelijke meetings of informele events in Amsterdam: bij Amstel Boathouse ben je aan het juiste adres. Dankzij onze unieke ligging direct aan de Amstel en in het Martin Luther Kingpark  – dichtbij alle uitvalswegen – vindt je een oase van rust in Amsterdam.

Voor iedere gelegenheid bieden wij de juiste setting. Een formeel diner, een meeting, een vergadering, een feestelijke productlancering of een trouwceremonie: alles is mogelijk bij Amstel Boathouse.

Ons team zet zich 100% in om van jouw bijeenkomst tot een groot succes te maken en voor een blijvende herinnering te zorgen. Wij denken graag mee en nemen het werk uit handen.

Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen? Loïs en Britt staan je graag te woord en ontvangen je uiteraard graag voor een vrijblijvende rondleiding. Wij zijn telefonisch bereikbaar via:

.

Het is ook mogelijk om online een offerte op te vragen. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

ONLINE UW OFFERTE AANVRAGEN

Je kunt online een eigen offerte én dag-indeling maken bij Amstel Boathouse! Dit kan voor verschillende evenementen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, vergaderingen of bedrijfsfeest.

Kies een datum en alle hapjes, drankjes, diner en zelfs decoratie die wij te bieden hebben. Daarna kun je een afspraak maken en samen met ons de bruiloft, presentatie of vergadering in detail bespreken. Zo komt het event pas echt tot leven!

Wil je een vergaderarrangement boeken? Klik dan hier

Stuur je ons liever een bericht met jouw wensen? Vul dan hier ons contactformulier in.

REGISTRERENINLOGGEN

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten

Amstel Boathouse Amsterdam Vergaderlocatie Vergaderingen

Van vergadering tot productpresentatie, Amstel Boathouse heeft voor alle zakelijke meetings een passende oplossing.

Lees meer

Amstel Boathouse Amsterdam Eventlocatie Evenementenlocatie Events

Ontdek al onze mogelijkheden voor uw events. Of het nu gaat om een informeel diner of een feestavond.

Lees meer

Amstel Boathouse Amsterdam Trouwlocatie Bruiloften

Amstel Boathouse is een officiële trouwlocatie. Laat u informeren over hoe wij uw bruiloft tot een onvergetelijk feest kunnen maken.

Lees meer

Weten wat anderen van hun meetings en events vonden bij Amstel Boathouse in Amsterdam? Klik dan door de reviews van Amstel Boathouse op Meeting Review.

Bekijk ook onze mogelijkheden voor:

Amstel Boathouse Restaurant Amsterdam Diner Amstel Boathouse Restaurant Amsterdam Borrel Amstel Boathouse Amsterdam Eventlocatie Evenementenlocatie Events Amstel Boathouse Amsterdam Vergaderlocatie Vergaderingen Amstel Boathouse Amsterdam Trouwlocatie Bruiloften

LinkedIn
Share
Instagram