Eindelijk is het weer zover – Euro2020 – wij van Amstel Boathouse kunnen niet wachten! In de zomer van 2020 wordt het Europees kampioenschap voetbal weer gehouden. Bijzonder vanwege diverse redenen: de kans is wel heel groot dat wij – Oranje – er eindelijk weer bij zijn. Maar ook omdat Euro2020 in maar liefst twaalf verschillende landen gehouden wordt, vanwege het 60-jarig bestaan van de UEFA. Amsterdam is uiteraard een van de Euro2020 speelsteden, locatie: de Johan Cruijff Arena op een steenworp afstand van Amstel Boathouse.

De openingswedstrijd wordt op 12 juni om 21.00 uur in Rome gespeeld en de halve finales en finale (12 juli) vinden plaats in Londen (Wembley). Als Nederland zich kwalificeert, speelt Oranje minimaal twee en maximaal drie wedstrijden in Amsterdam.

Data die je al met potlood kunt noteren in je agenda

  • Zondag 14 juni 2020
  • Donderdag 18 juni
  • Maandag 22 juni

 

Dat zijn de dagen waarop het Nederlands elftal de poulewedstrijden speelt, wanneer zij zich direct plaatsen voor het EK. Het team van Ronald Koeman kan zich direct plaatsen door bij de eerste twee te eindigen van de kwalificatiepoule. Dinsdag 19 november is het laatste kwalificatieduel thuis tegen Estland in de Johan Cruijff Arena. Dus die moeten we nog even afwachten. Mocht het onverhoopt toch nog mis gaan, dan is er altijd nog de escape via de Nations League. Maar we zijn positief, we worden gewoon eerste of tweede in de reguliere kwalificatie. 30 november is de loting…

Is jouw bedrijf ook #teamorange?

Hoe voetbalgek is jullie bedrijf en kunnen jullie ook niet wachten? Zijn jullie al plannen aan het smeden voor een leuke activiteit? Bijvoorbeeld een voetbalevent voor jullie klanten, gevolgd door een BBQ en daarna samen de wedstrijden kijken? Wij denken graag met je mee!

Gelegen in het Martin Luther King park, is Amstel Boathouse de perfecte locatie voor een evenement met een sportieve touch, uiteraard gecombineerd met heerlijk eten en drinken.

Ons Sales team staat voor je klaar om samen met jou te sparren hoe jij Oranje gaat laten leven!

Tel. 020 – 22 11 505

Mail info@amstelboathouse.nl

 

LinkedIn
Share
Instagram