Reviews - Amstel Boathouse

Reviews

ASICS

“Het was heel erg fijn om met de event manager en haar team samen te werken. Zij dachten te allen tijden met ons mee en niks was ooit te veel gevraagd. Wij raden het Amstel Boathouse aan iedereen aan, wij hebben hier een onvergetelijke avond gehad!”

Albert Heijn

“Wij hadden een bijeenkomst in het Event Centre van Amstel Boathouse. Iedereen was super enthousiast over de locatie, ontvangst en de verzorging van de gehele dag. Zelfs naderhand nog geborreld in het restaurant gedeelte, wat de dag compleet maakte. Het pand is erg mooi geworden na de verbouwing en we zullen in de toekomst zeker vaker gebruik gaan maken van deze locatie. Wij zullen he

Bjorn Borg

“Het was een zeer geslaagde avond voor onze personeelsborrel en aansluitend een diner. De locatie aan de bar was perfect, gezellig en ongedwongen. Zeer goede sfeer. Wij genoten van een heerlijk shared-dining, wat erg goed in de smaak viel bij onze gasten. Kortom een zeer geslaagde middag en avond”

OPP

“In september hebben wij onze jaarlijkse klantendag in Amstel Boathouse gehouden. We zijn zeer tevreden over de prettige samenwerking en onze klanten hebben een heerlijke dag gehad.
Ze vonden het een prachtige, sfeervolle en inspirerende locatie. Kortom, zeker een aanrader!”

Bekijk hier de sfeerimpressie.