Restaurant

Ons sfeervolle restaurant beschikt over een ruim terras met overdekte veranda, hier geniet je van de zonsondergang en het prachtige uitzicht op de Amstel.

Op de kaart staan heerlijke, herkenbare gerechten en tevens niet heel onbelangrijk, de gerechten zijn toegankelijk geprijsd. Dagelijks geopend vanaf 09:30 uur en serveren ontbijt, lunch en diner, daarnaast ben je ook altijd welkom voor een drankje.
Geniet van onze huisgemaakte boerenpaté, garnalenkroketjes, basilicum ricotta ravioli, vispotje uit de oven of de fameuze hamburger die zeker het omfietsen waard is.

Lees hier de review van Culi Amsterdam

Reserveer online je tafel

Lees hier alle info over kerst vieren bij Amstel Boathouse.

Voel je welkom in ons warme en gezellige restaurant en laat je verrassen door de fantastische plek midden in het Martin Luther Kingpark.

In de keuken gebruiken wij pure, verse producten en dat proef je! Uiteraard voor redelijke prijzen. Ook hebben wij met zorg wijnen geselecteerd die per glas of per fles worden geschonken.

Of je nu met de auto of per boot komt: je kan bij ons gratis parkeren en aanmeren.

Voor groepslunches en –diners kan de serre gereserveerd worden of één van de acht(!) zalen.

Klik hieronder voor de menu’s:

    

Pin only is onze betaalstandaard. Dit is voordeliger, schoner en vooral veiliger. We hebben hier lang over nagedacht en we denken dat dit de juiste keuze is.