Kerst bij Amstel Boathouse

Het duurt nog even, maar wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen. Vanaf heden kan je reserveren voor de kerstbrunch en het kerstdiner op 26 december.  Klik hier en reserveer gemakkelijk online. Tijdens de feestdagen zijn wij geopend op tweede kerstdag, woensdag 26 december.

In de periode van 14 t/m 26 december kan je bij ons het feestelijke kerstmenu reserveren voor lunch en diner. Dit kan vanaf 4 personen. Dus sluit het jaar goed af met je vrienden, familie en/of collega’s en reserveer een tafel.

KERSTDINER

Onze chefs koken voor jullie een 3 of 4 gangen diner en je kan ook kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. Laat je verrassen en ga voor het ultieme kerstgevoel bij Amstel Boathouse. Wij zorgen voor de kerstbomen, lichtjes en feestelijk gedekte tafels. Reserveringen voor het kerstdiner op 26 december worden aangenomen om 17:00 uur en 20:00 uur.

 

KERSTBRUNCH

Geniet van een 3 of 4 gangen brunch aan een feestelijk gedekte tafel. Je kan daarbij voor een passend wijnarrangement kiezen. Brunchen kan alleen op 26 december tussen 11:00 en 16:00 uur.

KERSTLUNCH

In de periode van 14 t/m 23 december kan je bij ons kiezen voor het feestelijke lunchmenu. Wij serveren een 3- of 4 gangen menu met bijpassend wijnarrangement. Te reserveren vanaf 4 personen. Noteer bij je reservering dat het gaat om een a la carte lunch of de kerstlunch.

 

KERSTBORREL

Borrelen kan altijd bij ons aan de grote bar. Wij bieden een ruime keuze aan wijnen per glas en (speciaal)bieren. Maak een keuze uit diverse hapjes om te serveren aan je gasten. Denk aan zalm in krokante nori, verschillende canapés of beroemde garanalenkroketjes van bakker Holtkamp.

De bar is groot, maar reserveren is zeker handig in deze drukke periode.

Aangepaste openingstijden:
26 december open voor brunch en diner
24 en 25 december gesloten
Op deze manier kunnen al onze medewerkers zelf ook kerst met hun familie en vrienden vieren.